Dnes som opať dezertovala na zdravšiu nôtu a pripravila som si takéto mňamky müsli kocky. Recept vznikol náhodne štýlom “nahádžem do mixéru všetko, čo nájdem v špajzi v mini sáčkoch”. Ale výsledkom som bola veľmi milo prekvapená a aj Mr. Manželovi to až podozrivo chutilo, takže niečo na tom bude. A teda som sa rozhodla, že sa s receptíkom podelím aj tu na blogu. No ale pekne po poriadku. Celé to začalo mojou novou naklíčovacou mániou a pôstnym stravovacím záväzkom. Veď viete. Tak som experimentovala s pohánkou, poctivo som ju 48 h preplachovala a čakala ako na zázrak…Až som sa dočkala malých klíčkov, ktoré sú samy o sebe veľmi chutné a už sa nemusia tepelne upravovať. Ja som si vymyslela, že klíčky predsa len pôjdu do nejakého dezertíka a vznikli tieto chutné sladké kocky. Tak ak ešte nemáte skúsenosti s klíčením, nižšie uvádzam postup nakličovania. Nevylučujem, že mnohí z vás patríte už medzi “sprouting” majstrov, tak vás prosím, obetujte hrnček klíčkov a prichystajte si aj vy túto sladkú nepečenú dobrotu.
Ingredients Instructions
https://www.thestoryofacake.sk/musli-s-goji-hrozienkami-tahini-s-naklicenou-pohankou/
Pridaj komentár