Kolega ma minulý týždeň nenápadne poprosil, či by som mu na oslavu narodenín nepripravila „tú mňam extra čoko ferrero rocher tortu“, ktorú som piekla pár dlhých mesiacov dozadu…Myslel presne túto tortu, aby ste boli všetci pekne v obraze. Ja dobrá, milosrdná duša som samozrejme povedala yes a hneď som rozmýšľala ako tortu ešte vylepšiť, vypimpovať a prípadne či použiť aj nejaké iné ingrediencie. Tak zase som až tak neexperimentovala, inšpirovala som sa tuhľa tu a urobila som tortu s nutellovým-čoko-mascarpone krémom. Ešte sa vám nezbiehajú sliny? Vážne?! O chvíľu prídu na rad fotky, takže pripravte sa na extrémne utieranie slín 😛 No a torta bola paráda. Schytala som aj ja malý kúsok na ochutnanie. A čo vám budem klamať. Poznáte to, keď niečo pečiete a krém je taký dobrý, že posledné zvyšky v miske, ktoré už neputujú na tortu, zjete ani sa nenazdáte ako:DD Tak pod týmto mojím úprimným vyznaním nájdete aj mierne upravený recept, ktorým som sa inšpirovala a pár fotiek tejto úžas torty.